Sjuk spanjor.Febrig gubbe med dubbelhaka och apart fot på huvudet. Skulle kunna vara en tavla signerad Dali, men det är snarare en tavla signerad yours truly. Oerhört obehaglig bild av mänskligt förfall och överflödig hud i hals- och ansiktsregion. Jag lägger upp den här bilden, inte för att skapa förståelse utan för att föregå med dåligt exempel. 

Bli inte som jag ungdomar. Ta vara på er. Gör det bästa av de små förutsättningar vi människor givs i den stund vi skådar ljuset utanför livmodern. Bli inte som Jonas Waldestål. Undvik det. Gör allt för att inte hamna på en sådan här bild. Dopa er, använd all antibiotika i världen, sälj er själ till djävulen. Det spelar ingen roll, bara ni inte blir som den sorgliga ursäkt till människa ni ser på bilden ovan. Sjuk och ynklig. Däckad i en bakterihärd som han i egenskap av rabiat hypokondriker naturligtvis härleder i rakt nedstigande led till spanska sjukan.
 
Kan också vara pest. Väntar bara in bölder i ljumskarna för att få det verifierat. 

Ta vara på er. Lova mig det.

Amen, bock och tack.

Over and out.

Surrealistisk känsla det här.

Med Fortsatt Snorig Hälsning

Farbror Jonas. Kommentarer
Postat av: Sofie

Du skulle vissreligen föregå med dåligt exempel men om du har feber och är förkyld är du drabbad av en virusinfektion och kroppens naturliga bakterier har inte mycket med den att göra...

ps du har smittad mig!

Svar: Jag älskar att du uppvisar läkaregenskaper! Lova att du alltid kommer att ha en tid ledig för pappa på mottagningen!
Till rabatterat pappapris?
Snälla?
Jonas

2012-09-07 @ 09:58:31
Postat av: Sofie

Jag läkare? Harregud jag får hjärtklappninng bara jag går in genom en sjukhusdörr!

Svar: Jo, men ändå!
Jonas

2012-09-07 @ 12:09:21
Postat av: Kanonen

Är det ditt ben iklätt onepice (stavas det så?) som du lagt på huvudet?

Svar: Det är min näst yngsta dotter som har lagt sitt smäckra ben över mitt huvud. Den enda människa som skulle klara av sådan akrobati är en kille som vi brukade kalla Pirre Rundquist...
Jonas

2012-09-08 @ 21:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0