Bildspel.

Hade skrivit en längre text om hur helgen förflutit. Men när jag närmade mig publicering kom en skock barn och drog proppen ur datorn. Texten försvann. Förargligt. Istället för att skriva om den (orkar inte, är sur) så lägger jag upp några fina bilder som på ett långsökt och förvirrat vis kan informera omvärlden om vad som har inträffat under ledigheten.
 
Nu är förvisso några (nästan alla) av bilderna tagna vid helt andra tillfällen, men lite fusk får man räkna med så här strax innan jul.
 
Det är tanken som räknas, även solen har sina fläckar, man ser inte skogen för alla träd, Margareta Kjellberg var roligare än Evert Ljusberg, det spelades bättre boll på Gunnar Nordhals tid ... bla, bla, bla, och så vidare i all oändlighet. Nu är det som det är och då får vi rätt acceptera att det inte blev som det var tänkt, som Stig Wennerström sa och ringde till sovjetiska ambassaden. Och i samband med det får vi betänka att Wennerstörm blev närmare hundra. Således inget ont som inte för något gott med sig.

Håll till godo.
 

I går var vi på utflykt. Vi var i hembygdsparken. Jag hade mycket trevligt. 
 
 
Yngsta dottern har badat. Jag är glad och visar gula tänder.
 
Jag är skäggig och ... långhårig?
 
Jag myser. Så fin. Så himla, himla fin.

Yngsta dottern äter en fralla.
 
Efter det att frallan är uppäten gör yngsta dottern en konstig min.
 
Jag är på jobbet.


Hej då.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0