Att hamna under en (blå?) kalsong.Har en längre tid tänkt gå och duscha. Planerat och dragit upp riktlinjer för hur jag ska gå tillväga. Men jag drar mig för det. Får inte det hängiga, degiga, bleka arslet ur vagnen. Gör allt för att dra projektet i långbänk.

Till slut tog jag mod till mig och plockade fram ett par trendiga kalsonger. Ett par relativt nya underbyxor som jag fick av min bror när jag härförleden fyllde trettio(....). De är blå, alternativt turkååååssa, eller någon annan färg som vi färganalfabeter har svårt att urskilja från andra kulörer. I vilket fall som helst så tog jag fram mina nya underbyxor med tanken att det skulle påskynda min tvagningsprocess. Dessvärre blev utfallet ett annat. 

Jag blev sittande på sängen med mina nya, fina kalsonger på huvudet. Vet inte varför, kan inte säga hur det gick till, men nu sitter jag här med underbyxorna på knoppen och kommer liksom inte härifrån. Duschen tycks mig fjärran och bara tanken på rinnande vatten gör mig faktiskt lite illamående. Jag vill inte hamna i kvalmig schampostank som sprids under hårda, tempererade strålar. Jag vill inte.

Nä, jag tror jag blir kvar här i den torra tryggheten, med kalsongerna på skallen, i väntan på bättre dagar som kanske aldrig kommer.

Allt jag kan hoppas på är att de är tvättade. 

Amen.Kommentarer
Postat av: Kanonen

Din bild gjorde att jag fick en märklig fråga i mitt huvud, vart tog badmössorna vägen? De man kunde köpa på Konsum för att ha på sig i duschen efter gympan eller vid badhusresan med skolan så man inte blev förkyld med sitt blöta hår? Jag hade för mig att jag hade en blå...

2012-10-01 @ 20:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0