Osmaklig förfrågan.
Jag vill passa på att redan här be om ursäkt för nu är jag självfallet ute och steppar på anständighetens gräns när jag med berått mod visar upp mitt dekolletage på det här viset. En närbild som i det närmaste visar mina hårrötters genuppsättning.
En simpel Burt Reynolds-wannabe i glesbygd. Vidrigt! Oförlåtligt! 

Men det finns en mening och en berättelse bakom denna osmakliga utfläkning av mitt nakna kött.

Nämligen den här:

I dag vid tiotiden fick min yngsta dotter fatt i den här dragkedjan och innan jag hann reagera drogs den upp med små döttrars vesselsnabba hastighet. Allt som stack ut och hängde emellan fastnade. Det gjorde ont. Jätteont. Jag grät floder av smärta. Det var fruktansvärt.

För att göra en lång historia kort: nu skulle jag behöva en rosa One Piece utan dragkedja. Finns det?
Och om så är fallet: var hittar jag den?

Tack på förhand.

Med Vänlig Hälsning:
Småhårig i glesbygd.

Kommentarer
Postat av: Zandra

Smart! Har dock rätt svårt att se hur du ska komma i din onepiece då bara...Enklast (och mest ekonomiskt) är väl egentligen att raka en gata, säg två blad bred kanske, just där dragkedjan går. Då kan dom dra i dragkedjan bäst dom vill, di små liven!Du missade förresten ingenting igår. Matchen sög. Fett.

2012-05-08 @ 19:50:11
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Jonas

Ahh!! Lite norrländsk skärpa!! Naturligtvis, skriker Waldestål och rusar in på toaletten! Kan bli ett nytt mode. Hetast på stranden, liksom. Alla blickar på Waldestål. Ska kalla stilen"Röda Havet". Tack Z!

2012-05-08 @ 21:53:25
Postat av: Kanonen

Jag är inte inne och läser din blogg varje dag, men nu tycker jag se svaret på din efterfrågan i inlägget om pyjamas med knappar...Sy en onep med knappar, vet ja´! Nu har alla ändå snart tröttnat på den "vanliga" varianten.Kommer bli kanonstort, glöm bara inte vem som gav sig tipset när kosingen trillar in!!!

2012-05-11 @ 15:44:26
Postat av: Jonas

Jag kommer att belöna Kanonen!

Du ljuger, du ljuger att du ska klippa dig kort!

2012-05-11 @ 23:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0