Blixtattack med kam.


Nej, det här är inte vad det synes vara. Det är alltså ingen bild av ett manligt kön där genmanipulationen spelat forskningen ett hårigt spratt. Nej, det är det definitivt inte. Det råkar föreställa min (muskulösa) högra överarm, taget inne på toaletten med min vänsterhands assistans, en hand som är fullständigt värdelös när det kommer till praktiska göromål. Jag har försökt snygga till den aning med hjälp av mobila kameraeffekter. Tycker ändå att jag lyckades ganska bra.

Nåväl.

Tidigare idag, eller imorse för att vara korrekt, när jag med tidning i hand satt och frukosterade, smög sig min äldsta dotter upp bakom min rygg. Jag satt med bar överkropp (själv, ty alla andra hade flytt fältet vid åsynen av min blekfeta torso) och skulle precis bita ett litet bett av den smörgås jag brett för just detta ändamål när hon plötsligt drog en kam genom det osmakliga krullet. En attack utan synbar anledning. Ett blixtangrepp från klar himmel. Jag skrek av smärta eftersom kammens små tänder fastnade och drog med sig en ansenlig del hårrötter när den plogade igenom min högra överarms utsmyckning.
Jag reste mig häftigt och skrek med saliven sprutande ur munnen: - Även du min Sofie! Varför?! Varför?! 

Hon hade ingen riktigt bra svar på det. Hon visste inte riktigt. Bara ett infall, liksom. Kolla om det, typ, gick.

Nä, det gick inte. Det gick inte alls. Det gjorde mycket ont, Sofie. Pappa är blässerad. Hårresande hårlös och du är arvlös.

Jag är mycket upprörd.

Fan också.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0