Bildkavalkad.
Överst ser vi en suddig bild av dagens hjälte. Suddig eftersom hon alltid är i rörelse. En Olga Korbut i danande.
Jag tycker hemskt mycket om vår lilla Olga.

I mitten ser vi vår kylväska. Den väcker oerhörd uppmärksamhet vart vi än går. Vi sticker ut en smula när vi äntrar diverse sammanhang med den psykedeliska väskan i släptåg. Man blir yr och hypnotiserad. Och lite charmad.

Längst ner ser vi vattentornet i Växjö. Det ekar där. Det är liksom hela grejen med vattentornet. Man ställer sig under det och skriker. Sedan kommer ekot. Det var sonen som insisterade på att vi skulle åka dit efter gymnastiktävlingen. Vi andra var inte alls lika lockade av tanken på att stå och hoa under Växjös vattentorn. Inte alls. Snarare tvärtom. Vi ville åka hem. Men sonen tjatade och jag vek mig, som vanligt. Så blev det som så att barnen stod en stund och gapade skällsord under det där vattentornet i Växjö. Och medan de skrek så att det blev sprickor i fasaden smet jag bakom betongschabraket och kissade på det. Inte på pin kiv - jag var helt enkelt kissnödig. 

Nu kan jag inte låta bli att undra om det i skrivande stund har börjat växa och om ekot kommer bli större efter min gödning?
Alla blåsor måste tömmas och alla tankar måste tänkas.

Och på det blir det en Guinness.

Skål.
Sådeså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0