Utflykt i glesbygdens absoluta närområde.

Vi har åter varit på en liten utflykt. Till Mohedaskolan som ligger ungefär tvåhundra meter från hemmet. Det är så långt som vi hemkära Waldestålare vågar oss ut i världen. Vi klättrade, vi mätte våra krafter i olika idrotter och vi (jag) höll på att hamna på akuten när vi (jag) försökte oss på akrobatik i den högre skolan.


Nedan följer ett så kallat kollage (gud vad jag kan) som visar upp oss från våra bästa sidor.

Håll till godo!

Tack.Vi hänger i en sorts ställning. Sonen hänger rätt, jag hänger fel.Äldsta dottern visar upp ett avundsvärt balanssinne.Sonen har klättrat upp till bergets topp. Jag blev nervös och ville ringa brandkåren.


Äldsta dottern har fastnat i ett nät.Jag sysslar med gymnastik och i nästa ögonblick slår jag mig. Jättemycket.Sonen drar på en riktig rökare i krysset. Tack för den Putte Kock.


Här står vi. Jag är den fule till vänster.


Behöver jag säga att vi hade mycket trevligt?
Nä, det behöver jag antagligen inte.

Tack för ordet.
Väl mött i sommarskrud.

Adjö.

Kommentarer
Postat av: Zandra

Du lägger upp ett kort (nytaget eller gammalt) varje dag enligt utmaningens tema. Börjar du imorgon så blir det tex ett foto på dig, eller nåt som ÄR dig :) Enkelt. Här är de olika temarna..temorn..temat, äsch du hajjar!http://augustifamiljen.blogg.se/2012/may/photo-a-day.htmlFina bilder ovan annars :)

2012-05-16 @ 23:21:12
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0