Chips och fördömda Oskar Linnros-kopior

Kränkt gubbe i upp och nervänd chipskostym.
Notera gärna den sårade uppsynen.
 
 
Igår fyllde min yngsta dotter år. Det har redan avhandlats. Ni vet, vi var på Leos Lekland och jag jobbade mig svettig bland lianer, rutschkanor och annat som hör saken till när man är på besök i lejonets kula med kidsen. Efter våra strapatser blev vi sugna på något gott, det är vad man blir när man har varit duktig och kämpat på under alldeles för lång tid. Vi ville helt enkelt belöna varandra för ett väl utfört arbete. Så på hemvägen stannade vi till vid den riksomfattande kedjan "Hemmakväll" för att proviantera lite godis och chips. Dessutom fyllde min yngsta dotter år! Det var ju fest, gudbevars! Fattas bara annat!

Barnen valde godis från ett för hälsan ödesdigert utbud och gick sedan ut till bilen. Själv gick jag till kassan för att betala. På vägen fram plockade jag åt mig en bastant påse grillchips på modiga 500 gram. Det var nedsatt pris och jag tänkte väl som så att den går väl alltid åt innan jul. 
 
Nåväl.

När jag lämnade över min chipspåse för betalning log den vältränade 22-åringen med Oskar Linnros-frilla bakom disken diaboliskt, han granskade mig från topp till tå (blicken stannade till en sekund vid magen, och redan där avslöjade han sina infama intentioner), han rasslade lätt min chipspåse, höjde sina ansade ögonbryn och sade sedan följande, i en släpig, insinuant ton: 

- Jaså...du satsar på den stora påsen ikväll...

Jag hatar vältränade människor under 25. Jag avskyr luggar med spretig attityd.
Må alla vältränade människor under 25 få kramp i alla sina uppumpade muskler.
I helvetets nionde krets finns reserverade platser för Oskar Linnros-kopior under 25.
Därom är vi otränade människor över 35 övertygade.  
 
Så nu var det sagt.
Nu kan vi gå vidare.

Tack för visat intresse.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0